Искаш Ли Да Заспиваш Два Пъти По-Лесно и без да си уморен сутринта, само след 15 дни?

Нов и Иновативен Метод, Който Гарантира По-Качествен Сън.

Уникалната Комбинация от Технологии в „СъноАрт“ Уреда с 2 Режима и 15 Нива за Интензивност.

 

Изключително лесно!

Поставете уреда в ръката си, докосвайки сензорната площ или дръжте уреда така, че да има контакт с кожата на дланта или пръстите ви. 

Натиснете бутона за регулиране на силата на уреда, за да изберете един от 12-те режима на интензивност. Започнете с най-ниската настройка и увеличавайте постепенно, докато намерите нивото, което е най-комфортно за вас.

Само за 39.99 лв

Ето защо сме създали „СъноАрт“ – иновативен уред, който променя начина, по който почиваш. Този малък, но мощен уред е разработен да ти помогне да намериш изход от лабиринта на безсънните нощи. С „СъноАрт“, можеш да възстановиш контрола над своя сън и да се насладиш на хармонията и спокойствието, за които мечтаеш.

“СъноАрт” предлага:

 ✅ Революционен метод за успокояване на ума и тялото, давайки ти възможност да заспиваш бързо и да спиш дълбоко през цялата нощ.

 

✅ Лесен за използване с 2 режима на работа и 15 нива на интензивност, така че да можеш да персонализираш своя опит за максимален комфорт.

 

✅ Неинвазивно средство без странични ефекти, което може да се използва в комбинация с други методи и рутини за подобряване на съня.

Уредът за стимулиране на съня е лесен за използване и е проектиран да подобри качеството на съня чрез съвременна технология. Ето стъпките за използване на този иновативен продукт:

1. Подготовка за Употреба:

• Първо, уверете се, че устройството е напълно заредено.

• Настанете се в удобна и релаксираща поза, най-добре в леглото, където планирате да спите.

2. Започване на Терапията:

• Включете уреда, като натиснете бутона за захранване.

• Поставете уреда в ръката си, докосвайки сензорната площ или дръжте уреда така, че да има контакт с кожата на дланта или пръстите ви.

3. Избор на Режим:

• Натиснете бутона за регулиране на силата на уреда, за да изберете един от 12-те режима на интензивност. Започнете с най-ниската настройка и увеличавайте постепенно, докато намерите нивото, което е най-комфортно за вас.

4. Процедура на Употреба:

• Дръжте уреда съгласно инструкциите, обикновено това е за период от 15 до 30 минути преди сън.

• Уредът ще излъчва микротокове, които стимулират мозъчната кора и спомагат за регулиране на емоциите.

5. Завършване на Сеанса:

• След като сте завършили сеанса, изключете устройството, като отново натиснете бутона за захранване.

• Поставете уреда на зарядното устройство или на сигурно място до леглото си.

6. Постоянна Употреба:

• За оптимални резултати, използвайте уреда редовно всеки ден, особено преди времето, когато обикновено лягате.

• Постоянната употреба ще подпомогне постепенното подобрение на качеството на съня.

Преобрази нощта в оазис на покой със „СъноАрт“. Сбогом на умората и изтощението, и здравей на новата си, енергизирана сутрин. Време е да се събудиш освежен и готов за предизвикателствата на новия ден.

КАКВО КАЗВАТ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ?

стара цена 86.99ЛВ

Побързай количествата са ограничени!!! НОВА ЦЕНА ОТ 39.99 ЛВ
ОРИГИНАЛ
Часове
Минути
Секунди

стара цена 160.99ЛВ

Побързай количествата са ограничени!!! НОВА ЦЕНА ОТ 39.99 ЛВ
ОРИГИНАЛ
Часове
Минути
Секунди

грабни най-добрата оферта днес
само за 39.99лв СЕГА.

“Натиснете този бутон и направете първата крачка към спокойствие и хармония в ежедневието си сега.”

"Преоткрийте Спокойствието: „Съно Арт“ – Революционният Уред, Който Променя Правилата на Съня и Релакса"

Скъпи приятели,

Знаем, че в този динамичен и изискващ свят често се сблъскваме със стреса от изпити, работни натоварвания и ежедневния натиск, които могат да доведат до безсъние и тревожност. Понякога тежестта на деня може да ни държи будни през нощта, ограбвайки ни от ценния сън, който ни е необходим за възстановяване.

Разбираме вашите притеснения и страхове от нови продукти, особено когато става дума за здравето ви. Може да се чудите дали това устройство наистина работи или дали е безопасно. Може да сте скептични към използването на технологии за решаване на проблеми, които често се лекуват с медикаменти. Или може би се питате дали инвестицията си струва.

Позволете ми да разсея вашите съмнения. Нашият продукт, устройството за спане с краниална електротерапия стимулация (CES), е научно подкрепено и одобрено от FDA решение, което е доказало своята ефективност в лабораторни условия. То е проектирано да осигури облекчение, без да разчитате на медикаменти и техните потенциални странични ефекти.

Не е само уред; това е инвестиция във вашето благополучие. Нашето устройство е лесно за употреба, портативно и предлага неинвазивен подход към управлението на стреса, безсънието и тревожността. То не само подобрява качеството на съня ви, но и ви помага да се справите с деня с повече яснота и концентрация.

Защо да изберете нашето устройство?

  • Безопасност и ефективност: Ние предлагаме чиста физическа терапия, избягвайки нуждата от лекарства и страничните им ефекти.
  • Облекчаване на стреса: Стимулира секрецията на нервни клетки и невротрансмитери, като по този начин регулира мозъчната активност и облекчава емоционалното напрежение.
  • Подобряване на съня: Спомага за преодоляване на безсънието, като улеснява преминаването в релаксиращ и възстановителен сън.
  • Портативност: Лек и удобен за носене, този продукт може да бъде ваш спътник в борбата срещу стреса навсякъде и по всяко време. 

Разбираме, че вземането на решение за покупка може да бъде трудно, особено когато става въпрос за вашето здраве и благосъстояние. Но като вземете под внимание доказаната ефективност, безопасността, лекотата на употреба и дългосрочните ползи на нашето устройство, вярваме, че ще направите инвестиция не само в продукт, но и в по-здравословен, по-спокоен и по-щастлив начин на живот.

За да направите покупка, моля посетете нашия уебсайт или се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти, който ще ви помогне с радост през целия процес. Не позволявайте стресът и тревожността да управляват живота ви. Позволете на нашето устройство да ви предложи подкрепата, от която се нуждаете, за да намерите спокойствие и благополучие.


цена 86.99 лв

Побързай количествата са ограничени!!! НОВА ЦЕНА ОТ 39.99 ЛВ
ОРИГИНАЛ
X

ЗЕЛЕНИЯТ НЕФРИТ – ОЩЕ НАРЕЧЕН СКЪПОЦЕННИЯТ КАМЪК ЧУДО

Ако сте изгубили вярата в себе си, липсва ви самочувствие, търсите голямата любов, имате здравословни или репродуктивни проблеми, ви съветваме да носите бижута или амулети от нефрит.