ЗА ПОРЪЧКА НАД 50 ЛВ БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ
ВЗЕМИ
ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК
ПОДАРЪК
ЗА ВСЯКА ПОРЪЧКА

ВИКИНГ МОТИВИ И АМУЛЕТИ

След Один Тор е считан за най-могъщия бог. Не така мъдър, като баща си, но по-силен от него. Тор рядко оставал в Асгард, защото дни и нощи се сражавал с великаните. Но когато над асите надвисвала опасност, било достатъчно да произнесат името му и той веднага се явявал на помощ. 

АМУЛЕТИ И ТАЛИСМАНИ

Амулетите привличат енергията на късмета, защитават духа и тялото. С тяхна помощ ще привлечете позитиви, подходящи за вашата индивидуалност. Талисманите правят чудеса, помагат за разрешаването на проблеми от различно естество. Чрез тях личността опознава себе си и се свързва в единен ритъм с положителните енергии на Вселената.

ТАЙНИТЕ СИЛИ НА СИМВОЛИТЕ

Магичната и чудотворна сила ги е направила добри  приятели на човека. Имат ролята на енергиен регулатор привличащ и излъчващ енергия. Съвременни проучвания доказват, че символът – талисман с вибрации на ниво квантова енергия нормализира нарушеното енергийно състояние в човешката клетка. Тази енергия прониква в човешкия организъм съживява клетката и подобрява здравословното й състояние.

ЛУКСОЗНИ БРОШКИ

Привлекателни брошки с елемент на Сваровски и скъпоценни камъни е вдъхновение от красота  и  знак на почит към истинската изящност. Неповторимият дизайн състоящ се от нежни кристали декорирани и изработени по различен начин и този път обединяват в себе си различни нежни чувства и са докоснати до последния детайл.

X

ЗЕЛЕНИЯТ НЕФРИТ – ОЩЕ НАРЕЧЕН СКЪПОЦЕННИЯТ КАМЪК ЧУДО

Ако сте изгубили вярата в себе си, липсва ви самочувствие, търсите голямата любов, имате здравословни или репродуктивни проблеми, ви съветваме да носите бижута или амулети от нефрит.